Peter Motz (1934-2003)

Peter Motz (1934-2003) schilderij te koop

Peter Motz

Peter Motz is een Rotterdamse schilder die in 1934 werd geboren. Reeds op jonge leeftijd was hij gefascineerd door de kleur composities en de magie van de natuur. Door de jaren heen ontwikkelde hij zijn eigen unieke stijl en techniek als een autodidactisch kunstenaar.
Sinds 1962 is Peter zich serieus gaan richten op het schilderen en gaf zijn eigenlijke beroep op om uitsluitend zijn creatieve talenten maximaal na te streven. Elk landschap, bloemen of tuinscène van Peter Motz getuigt van zijn liefde voor schoonheid met een natuurlijke behoefte om alles zo realistisch mogelijk weer te geven.
Zijn werk is van een uitzonderlijke klasse. Een soort van mix van Haagse en de Larense School maar dan met een geheel eigen invulling.

Dit schilderij

Dit schilderij is gemaakt circa 1980, toen Peter op zijn top schilderijen met verfijning maakte. Het schilderij heeft jarenlang de directiekamer van de Rabobank Centraal Zuid Limburg gesierd. Het geeft een Zuid Limburgs heuvellandschap weer met vakwerkboerderij en met koeien in een weiland aan een water.

Techniek: olieverf op canvas. In goede staat, de lijst vertoont zeer lichte gebruikssporen. Aan de achterzijde voorzien van het atelier-stempel van Peter Motz.

Formaat 68 X 99 cm

Inclusief lijst 86 X 117 cm.

Prijs € 2.490,=

Interesse?

Neem dan contact met me op per eMail:

Olieverf schilderij kunstenaar Peter Motz Rotterdam