VAN DER VALK NIJMEGEN LENT

Boek hier het Van der Valk hotel in Nijmegen Lent

 

Zoek beschikbaarheid Van der Valk Nijmegen Lent

Check-in datum

Check-out datum

 

Zoek de aanbiedingen

Op sommige dagen gelden de last-minute kortingen van wel 25%. Daarom kun je in deze hotel-zoeker een vinkje plaatsen voor het veld alle datums en dan zie je gelijk voor welke dagen er een speciale aanbieding geldt voor het Van der Valk hotel in Nijmegen Noord.

 

De andere hotel aanbiedingen van vandaag

Booking.com

 

Geen hotelbon aanbieding

Je kunt gewoon het hotel boeken zonder dat je wordt verplicht om daar een basic diner te moeten nuttigen. Je krijgt dus wel de korting en niet vervelende verpichtingen. Dé plek om lekker uit eten te gaan is op het vlak bij Van der Valk gelegen Kelfkensbosch waar je een keur aan restaurants kunt vinden; tot zelfs met een bip-gourmand kwalificatie.

Liever een ander hotel

Als het je niet uitmaakt waar je slaapt, dan kun je eenvoudig in het veld Bestemming alleen de plaatsnaam Nijmegen invullen. Deze hotelzoeker is dus niet beperkt tot alleen het voor-ingevulde hotel maar je kunt alle beschikbare hotels en bed and breakfast accommodaties in Nijmegen bekijken.

Zoek een B&B in: Amsterdam ... Amersfoort ... Apeldoorn ... Arnhem ... Breda ... Eindhoven ... Enschede ... Groningen ... Den Haag ... Den Bosch ... Maastricht ... Nijmegen ... Rotterdam ... Tilburg ... Utrecht ... Berlijn ... Parijs